Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
18 de febrer del 2020
La XX Nit de Bruixes farà parada a Altafulla els dies 26 i 27 de juny
Retornar als orígens i recuperar la figura de la bruixa com a dona sàvia seran els principals objectius de la nova edició
L’Ajuntament d’Altafulla ha posat fil a l’agulla als preparatius de la XX Nit de Bruixes. Una de les cites més emblemàtiques al municipi, que enguany se celebrarà els dies 26 i 27 de juny. La regidoria de Turisme va encetar els preparatius ara fa dos mesos, i aquest dilluns ha obert el període de preinscripcions. Els paradistes que vulguin formar part de la mostra, tenen temps per presentar la seva sol·licitud fins el 10 de maig a través del correu electrònic nbarba@altafulla.altanet.org. Tots els candidats han d'estar al corrent de pagament de la seguretat social corresponent o estar donats d’alta a Hisenda, i disposar del formulari 036 o 037.

La regidora responsable de l’àrea, Natalia Sanz, ha recordat que les places són limitades i ha animat els veïns i veïnes d’Altafulla a “ser partícips de la mostra”. Coincidint amb la celebració d’aquest 20è aniversari, ha avançat que enguany es miraran les propostes amb uns “ulls especials”, donant prioritat a la varietat i la qualitat, i dedicant especial atenció als aspectes naturals.

La Nit de Bruixes d’Altafulla vol tornar als seus orígens. Aquesta és la voluntat de Natalia Sanz que, tot i reconèixer l’èxit de les darreres edicions, ha apuntat a una “pèrdua de l’essència”. De fet, ha explicat que han reprès el contacte amb Joan Carnicer, un dels impulsors de la iniciativa, així com amb els responsables de l’Hort de la Sínia.

Recuperar la figura de la bruixa com a dona sàvia i coneixedora de les plantes i l’entorn natural, i posar en valor aquesta altra part “no tan fosca” és un dels objectius que persegueix aquesta vintena edició de la mostra.

Més enllà de les parades, la mostra també oferirà conferències i espectacles entorn de l’esoterisme i el misticisme. Natalia Sanz no ha volgut avançar cap més detall de la commemoració del vintè aniversari.
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es