Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
16 d'agost del 2021
La XXIII Fira d’Artesans d’Altafulla clou amb èxit
Des de l’organització destaquen l’afluència de visitants i el compliment de les mesures de seguretat durant els quatre dies de la mostra
La XXIII Fira d’Artesans d’Altafulla ha clos aquest diumenge, i l’organització fa un primer balanç força positiu, tenint en compte en les condicions en les quals s’ha dut a terme per les restriccions de la pandèmia. Així ho ha assegurat el coordinador del Col·lectiu d’Artesans, Diego Spano, qui també ha destacat la implicació dels paradistes i els visitants a l’hora de complir amb les mesures de seguretat.

Des de la regidoria de Turisme, també comparteixen la valoració del Col·lectiu d’Artesans. L’edil Natalia Sanz ha destacat l’afluència de visitants que hi ha hagut durant els quatre dies de la mostra, i que si bé en alguns moments hi ha hagut força gent, no ha estat suficient per a tancar l’entrada.

Pel que fa al compliment de les mesures de seguretat per la pandèmia, Sanz també ha dit que han funcionat molt bé des del primer fins a l’últim dia, ja que “el comportament de la gent ha estat molt cívic”. La col·laboració dels visitants, i també dels paradistes, ha permès que “tot hi hagi fluid molt bé”, ha sentenciat.

Més enllà de les restriccions del context actual, l’artesania de qualitat ha esdevingut de nou la gran protagonista. Un total de 100 parades han ofert als visitants una gran varietat d’articles, amb demostracions ‘in situ’ de diversos artesans d’ofici. Tampoc hi ha faltat la cultura local amb l’assaig dels Bastoners d’Altafulla, ni l’art del Cercle Artístic d’Altafulla, que ha mostrat una nova exposició col·lectiva dels artistes de l’entitat al Museu Etnogràfic.

Per contra, l’organització ha hagut de prescindir d’altres activitats habituals de la mostra com la zona d’artesania infantil, els concerts a la gespa del Castell o la cercavila de cloenda. Unes activitats que, si la situació sanitària ho permet, es recuperaran en la propera edició de 2022.
Diego Spano, coordinador de la Fira d'Artesans
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla