Notícies
Foto: Arxiu
12 d'abril del 2024
Les elits romanes tornen a la vil·la dels Munts d'Altafulla aquest diumenge
Un expert conduirà els assistents en un recorregut comentat per les diferents estances del conjunt arqueològic
La vil·la romana dels Munts d'Altafulla obre les portes, de nou, aquest diumenge 14 d'abril. I serà per oferir un cop més la visita guiada 'La vida de les elits vora Tàrraco'.

L'objectiu de la visita és que aquella gent que hi assisteixi conegui sobre el terreny els aspectes de la vil·la que li donen el seu particular caràcter imperial així com la vinculació del jaciment amb les persones poderoses de Tàrraco i elits de l'època.

En el marc de l'activitat es podran visitar diversos espais del conjunt monumental, com per exemple la residència i les seves estances així com els equipaments termals ricament decorats. I es podrà fer de la mà d'un expert conduirà els assistents en un recorregut comentat per les diferents estances del conjunt arqueològic.

La visita té un preu per persona de 5 euros excepte per als menors de 5 anys, que poden accedir al recinte gratuïtament. Es poden obtenir els tiquets al web www.mnat.cat/entrades o bé al mateix recinte museístic ubicat al passeig del Fortí.

L'itinerari es pot recórrer a partir de les 11h. i fins a les 12.30h. I per aconseguir més informació cal consultar el web del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, que és qui gestiona l'espai, i escriure un correu electrònic a l'adreça mnat@gencat.cat o bé trucar al 977 25 15 15.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla