Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
31 de maig del 2023
Les entitats ja poden sol·licitar les subvencions que atorga la Diputació de Tarragona per a la realització d'activitats culturals, esportives i de caràcter social
Els ajuts es podran demanar fins al proper 29 de juny de 2023
La Diputació de Tarragona ha obert el termini per tal que entitats i fundacions del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès sol·licitin ajuts per a l'organització d'activitats culturals, esportives i de caràcter social.

Les subvencions destinades a impulsar la cultura compten amb una dotació total de 2.000.000 euros, que els beneficiaris podran destinar a activitats d'interès cultural, educatiu, econòmic o humanitari, ja siguin projectes, programacions d'activitats anuals o puntuals o bé cicles, jornades, exposicions o congressos, entre altres.

Els ajuts per al foment de l'esport compten amb una dotació total d'1.000.000 euros, que es podran invertir en l'organització d'activitats esportives singulars adreçades al públic general, com ara premis, campionats, diades esportives, torneigs, marxes, maratons o similars. També s'hi admeten les activitats culturals o d'interès ciutadà que les entitats esportives organitzen a la demarcació amb motiu d'aniversaris, commemoracions, dates especials o activitats de suport a l'esport adaptat i inclusiu.

Pel que fa a les subvencions per impulsar activitats de caire social, aquestes es podran destinar a actuacions que, dins l'àmbit d'acció social, serveis socials bàsics i prestacions d'urgència social, es facin en interès de la ciutadania de la demarcació. També es podran invertir en projectes que promoguin la inserció social i/o laboral de persones o col·lectius amb discapacitat, diversitat funcional o que es trobin en risc d'exclusió, contribuint així a reduir les desigualtats i a promoure la cohesió i inclusió social al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. La dotació total d'aquests ajuts és d'1.000.000 euros.

Les entitats i fundacions interessades ja poden consultar les bases i presentar les sol·licituds a través de la Guia de Serveis fins al proper 29 de juny. (https://www.dipta.cat/serveis/guia-serveis-ciutadania).
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla