Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
12 d'abril del 2024
Les escoles de música de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa obren el termini de preinscripcions per al curs 2024/2025
Entre el 15 d’abril i el 14 de maig les famílies interessades podran realitzar els tràmits per al proper curs
Les escoles de música de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa obren el dilluns 15 d’abril el període de preinscripcions per al proper curs 2024/2025. Els tràmits s’hauran de realitzar telemàticament a les webs dels centres abans del 14 de maig. També es podran efectuar presencialment, demanant cita prèvia a cada centre.

Els tres centres d’ensenyament musical de la Diputació ofereixen una educació musical pensada per gaudir de la música des del primer dia. Els estudis que s’imparteixen en el marc de l’escola s’adrecen a infants a partir de 5 anys i permeten entrar en contacte amb la música des de ben petits.

L’aprenentatge s’inicia de forma grupal i, una vegada es comença la pràctica instrumental, es continua el seu aprenentatge musical tant en classes individuals com en col·lectives. L’oferta educativa de les tres escoles està dissenyada tenint molt present el desenvolupament psicoeducatiu dels infants. Un cop finalitzat el nivell elemental, l’alumnat té l'opció de continuar amb els estudis professionals de música al mateix centre on s’ha iniciat.

Les preinscripcions, que comencen dilluns 15 d’abril, són per a l’oferta d’escola per al proper curs 24/25, amb places per als programes d’Iniciació, Música 1, 2, 3, 4, 5 i 6 així com per a l’aula Suzuki i altres programes, com el de Cant, el d’Instrument i Tallers. Caldrà consultar amb els centres la disponibilitat de places dels diferents cursos.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla