20 d'octubre del 2017
Les Jornades Gastronòmiques de la Garrofa d’Altafulla encaren la recta final aquest cap de setmana
S’hi poden trobar canalons, arròs, carbassons farcits, pollastre, estofat, galetes, pastissets, panacota, coca, o bombons, i moltes altres propostes, a preus que oscil·len entre els 20 i els 33 euros
Les persones que encara no hagin gaudit de la segona edició de les Jornades Gastronòmiques de la Garrofa d’Altafulla tenen temps per fer-ho fins aquest diumenge.
El Gastrobar 13-21 de l’Altafulla Mar Hotel, Les Bruixes, el Voramar Cal Vitali, les Bruixes de Burriac de l’Hotel Gran Claustre, el Marítim Beach Club, La Toque, Costa Dorada, El Mercadet, Lola Bistro, i el Restaurant El Tiberi de l’Hotel Yola, són els establiments que des del passat 6 d’octubre ofereixen a les seves cartes uns menús molt originals i atractius amb un denominador comú: la garrofa.
S’hi poden trobar canalons, arròs, carbassons farcits, pollastre, estofat, galetes, pastissets, panacota, coca, o bombons, i moltes altres propostes, a preus que oscil·len entre els 20 i els 33 euros.
Des de la passada tardor, la regidoria de Comerç i Consum de l’Ajuntament d’Altafulla, encapçalada per l’edil Jaume Sànchez, va decidir apostar per aquest producte típic del municipi com a fil conductor que diferenciés la mostra de la resta de propostes que s’ofereixen al territori.
La iniciativa ha rebut molt bona acollida entre la ciutadania, i la intenció del consistori és donar-li continuïtat.
Durant aquesta segona edició, els comensals tenen la possibilitat participar en un concurs de fotografia 2.0. D’entre totes les imatges que es publiquin a Facebook, Twitter i Instagram amb l’etiqueta #garrofa2017, se n’escolliran les tres millors, que seran obsequiades amb un àpat per a dues persones en un dels restaurants participants. Els premiats es donaran a conèixer el 7 de novembre al portal web de l’Ajuntament d’Altafulla, www.altafulla.cat.