Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
27 de març del 2024
Les obres del carrer de Dalt d’Altafulla avancen amb el ritme previst
Els operaris es troben fent tasques de clavegueram amb l’excavació d’una part de la via per canviar la canonada que hi passa per sota
El passat dilluns 4 de març van començar les obres de remodelació del carrer de Dalt d’Altafulla amb la voluntat, segons el consistori, de “convertir aquest espai urbà en una zona per a vianants, tot permetent només l’accés de vehicles comercials i del veïnat, amb la potenciació de les zones de càrrega i descàrrega”.

Els treballs han de servir per definir un nou carrer “més amable”, amb una estètica similar a la que té actualment el carrer Martí d’Ardenya, amb còdols al centre i llambordes als laterals. I de moment, “avancen amb el ritme previst”, com ha explicat la coalcaldessa d’Altafulla i regidora de Via Pública, Alba Muntadas.

Muntadas ha recordat en el Ple Ordinari d’aquest dilluns, que “els treballs han començat més tard de la data inicial perquè la planificació ha sigut més complicada d’allò que estava previst”. Després de les primeres setmanes d’intervencions, els operaris han pogut analitzar ben bé els terminis de cada fase. Per aquest motiu, el consistori ha convocat als veïns de la zona el dijous 4 d’abril, a les 11h, per informar-los de les afectacions de les obres.

Durant aquests dies, els veïns i veïnes d’Altafulla que pugin pel lateral del carrer, o el voregin en els encreuaments que hi ha tant al capdamunt com en la part de baix, veuran el terra totalment aixecat. Ha sigut el pas previ per excavar una part del vial i fer les tasques de clavegueram necessàries per seguir amb el pla d’obres previst. Com ha dit Muntadas, l’objectiu d’aquesta incursió és canviar la canonada que passa per sota del carrer.
Alba Muntadas, coalcaldessa d'Altafulla
Alba Muntadas, coalcaldessa d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla