Notícies
Foto: Arxiu
30 d'abril del 2024
Les pluges de les darreres hores no deixen cap incidència a Altafulla
L’alerta del pla INUNCAT va fer activar un dispositiu de vigilància especial de la Policia Local, que no va haver d’actuar
Aquest dilluns ha estat el dia més plujós que del qual se’n té constància a tot el país des del 23 de novembre de 2021. Tot i aquesta dada i les pluges intenses que han caigut en les darreres hores, Altafulla no ha viscut cap incidència relacionada amb la precipitació caiguda durant tot el dia i aquesta nit passada. Així ho ha confirmat en aquesta emissora el sergent de la Policia Local, Jordi Gil.

Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya, a Altafulla hi havia 27,5 mm de precipitació acumulada a les 20.30h d’aquest dilluns.

Pel que fa al conjunt de la regió d’emergències de Tarragona, els Bombers han quantificat una desena d’avisos per incidències relacionades amb la pluja des de les 18h d’aquest dilluns fins les 8.25 d’aquest dimarts.

Tot i ser una zona d’especial atenció en l’alerta de l’INUNCAT, el Tarragonès no ha patit cap conseqüències destacable pel temporal com si que s’ha deixat notar amb força a la regió metropolitana de Barcelona, tant nord com sud.

En total els Bombers de la Generalitat han atès 495 avisos a causa de la pluja des de diumenge a les vuit del vespre i fins a les deu de la nit d'aquest dilluns. Entre les vuit del vespre i les deu de la nit n'han atès 145, un centenar menys que els que havien assistit un parell d'hores abans. En concret, 93 de les actuacions han tingut lloc a la regió metropolitana sud, mentre que a la metropolitana nord se n'han fet 44. A la resta de regions pràcticament no se n'han hagut d'atendre. A Terrassa ha col·lapsat la coberta del pavelló de Can Jofresa, en un incident que no ha causat ferits. D'altra banda, Protecció Civil ha alertat que el tram final del riu Llobregat ha arribat al llindar de perill per la crescuda provocada per les pluges.

Protecció Civil ha desactivat l’alerta de l’INUNCAT aquest dimarts a quarts de deu del matí.
Jordi Gil, sargent de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla