23 de juny del 2016
Les tradicionals coques de fruita, de crema, i de llardons, tornaran a ser les més venudes aquest Sant Joan
La previsió dels pastissers és positiva, i esperen superar les vendes de l’any passat
Els pastissers catalans esperen mantenir les vendes de coques per Sant Joan. La Pastisseria Àngels d’Altafulla ha corroborat un nombre de comandes molt similar al de l’any passat, i, fins i tot, encara més positiu. La seva responsable s’ha mostrat molt satisfeta, i ha explicat que tot i que divendres tenen obert, el dia més fort és aquest dijous coincidint amb la revetlla. Les més demandades tornaran a ser les tradicionals de briox amb fruites i pinyons i les coques de llardons amb full, seguides de les de pinyons farcides de crema. També s’hi poden trobar coques de xocolata, i de cabell d’àngel.
També al Forn Nogués d’Altafulla aquest dijous és el dia més fort de vendes, i la previsió també és molt positiva. En aquest cas, les comandes s’adapten a les demandes dels clients. Enguany, la principal novetat és la coca de massapà, però les més sol•licitades continuen sent les de fruita, les de crema amb pinyons i les de llardons.
De mitjana, els preus de les coques es mantindran entre els 10 i els 30 euros en funció de la mida i dels ingredients.
Responsable de la Pastisseria Àngels d'Altafulla
Responsable del Forn Nogués