Notícies
Foto: Associació Cultural Pleamar
27 de febrer del 2024
Los Fresones Rebeldes són el cap de cartell del Pleamar Vintage Market d'Altafulla
Els organitzadors de l’esdeveniment han fet públic un cartell musical que també compta amb diversos discjòqueis i actuacions familiars
De mica en mica es va apropant la Setmana Santa i a Altafulla això és sinònim, des de l’any 2015, d’uns dies on manen els objectes vintage, el món retro i de segona mà, les foodtrucks i tot un seguit d’activitats i iniciatives més que esperades per la gent nostàlgica i a qui agraden els records de fa dècades. Aquesta suma de factors és pròpia del Pleamar Vintage Market, el primer mercat d’aquestes característiques de la Costa Daurada, que enguany se celebrarà el cap de setmana del 30 i 31 de març coincidint en uns dies de màxima afluència turística a la vila.

El parc de Voramar i l’extrem nord del passeig de Botigues de Mar s’ompliran de gom a gom. Una premissa, aquesta, que de ben segur que es complirà donat el bon gust dels organitzadors de l’esdeveniment, l’Associació Cultural Pleamar, a l’hora de dissenyar la cita. I de fet, si tot just a principi de febrer anunciava les dates i dies després obria les inscripcions per als paradistes, ara, quan falta més o menys un mes per a la seva celebració, ja ha fet públic el cartell musical del 2024.

Un programa que en aquesta novena edició, tal i com a explicat a Altafulla Ràdio el responsable de l’entitat, Nico Leo, ve encapçalat per Los Fresones Rebeldes. Aquest serà un concert de pagament el dissabte a la tarda a partir de les 17:30h, i aquelles persones que no se’l vulguin perdre, perquè l’aforament serà limitat, han de saber que les entrades ja són a la venda a un preu de 8 euros a entradium.com, i de 10 euros a la guixeta el dia del recital.

D’altra banda, Nico Leo ha explicat que per l’escenari del Pleamar Vintage Market d’enguany també passaran Tito Ramírez, Ian Kay i La Dona del Sac, que és l’aposta per al públic familiar que l’organització ha fet aquesta vegada. I com no pot ser d’una altra manera, també ha avançat que hi haurà sessions amb discjòqueis, alguns de coneguts pel públic de l’esdeveniment i d’altres que no deixaran ningú indiferent, com Dj. Amable, DaBeat, Alter Edgar, DJ. Ecléctico, Música Moderna Dj's, Alex Oró, Dj. Espar o Vinilos Implicados.

Al llarg de les properes setmanes s’aniran publicant més detalls del Pleamar d’aquest 2024. Les persones que tinguin marcat a l’agenda el 30 i 31 de març, de moment només han d’esperar. I aquella gent que hi vulgui instal·lar parada, ha de saber que el termini per tramitar la pertinent sol·licitud acaba aquest divendres 1 de març.
Nico Leo, responsable de l'Associació Cultural Pleamar
Nico Leo, responsable de l'Associació Cultural Pleamar
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla