Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
20 de novembre del 2023
Última setmana per gaudir de les propostes boletaires dels restauradors d'Altafulla
Les Jornades Gastronòmques de Tardor compten amb 8 restaurants repartits per la vila que ofereixen menús o plats protagonitzats pel bolet
Aquesta és l'última setmana en la qual es podran degustar les diferents propostes dels restauradors d'Altafulla que participen en les Jornades Gastronòmiques del Bolet, les Jornades de Tardor, que pretenen ser un al·licient per dinamitzar el sector en temporada baixa. Fins al 26 de novembre, fins diumenge, es pot acudir a qualsevol dels vuit restaurants participants en el certamen per gaudir de plats on el bolet és l'ingredient protagonista o menús complets amb aquest producte tan versàtil cuinat de diferents maneres.

Si bé l'any passat la iniciativa es va dedicar a la garrofa, enguany s'ha tingut en compte que aquest producte ja serà protagonista a l'abril, amb la trobada d'empreses del sector, per tant, enguany s'ha canviat al bolet. Un producte que el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Tomàs Serra, ha qualificat de producte català, "que combina amb qualsevol plat, i que és assequible dins de la gastronomia".

Serra ha explicat que des de l'àrea de Comerç i Turisme s'està fent un seguiment del desenvolupament de les jornades i que un cop finalitzin es recollirà la impressió dels participants per valorar si cal millorar algun aspecte de la iniciativa i recollir suggeriments.

En el marc de les jornades, s'ha organitzat un concurs amb un dinar o sopar per a dues persones com a premi. Per a participar-hi cal fer una foto en un dels restaurants participants durant les jornades, pujar-la a Instagram i etiquetar a l'Ajuntament d'Altafulla i al restaurant en qüestió. En el post cal incloure l'etiqueta #jornadesboletaltafulla. La foto que obtingui més 'm'agrada' guanyarà l'àpat en el restaurant que prefereixi.

Encara hi ha temps, fins diumenge per gaudir de la proposta dels vuit restaurants, que són El Raconet, la Pizzeria Jauja, Restaurant Blau, Restaurant Bruixes de Burriac, Restaurant La Volta, Restaurant Maritime, Restaurant Hotel Oreneta, Restaurant Voramar.
Tomàs Serra, regidor de Turisme i Comerç d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla