Notícies
Foto: Altafujazz
01 de març del 2024
Luiz Meira puja a l’escenari de l’Altafujazz aquest dissabte al vespre
El cantant i guitarrista actuarà a La Violeta en el marc d’un concert que segons l’organització “portarà la brisa del mar del Brasil a Altafulla”
El cicle de concerts Altafujazz presenta un nou espectacle aquest dissabte 2 de març a les 20:30h al casal municipal La Violeta d’Altafulla. En aquesta ocasió pujarà a l’escenari el cantant i guitarrista brasiler Luiz Meira. I ho farà acompanyat, tal com ell mateix diu, dels seus amics, el guitarrista Dinar Martins Machado i el conegut saxofonista altafullenc Toni Pla, que alhora és el programador d’aquest cicle permanent i internacional de recitals.

El mateix Pla, als micròfons d’Altafulla Ràdio, ha explicat que Meira coneix perfectament la trajectòria de l’Altafujazz. De fet, va actuar el 2016 a la pallissa de l’Era del Senyor, posteriorment ho va fer a la sala Dansclas i just després de la pandèmia va tornar. Toni Pla ha batejat els seus concerts com a “dinàmics”, en què la cultura brasilera està “immersa als plantejaments de la bossa nova, la samba i el jazz”. El programador del cicle ha afegit que “obté un resultat musical autènticament brasiler”. En aquest sentit, assegura que “portarà la brisa del mar del Brasil a Altafulla”.

“El virtuosisme de la guitarra de Meira, el plantejament de la seva veu i la idea musical confluiran en un espai extraordinari”, assegura Pla. De fet, el mateix programador ha dit que els assistents tindran ganes de “moure’s, sentir i gaudir des d’un espai còmode, en un ambient únic i amb el luxe de tenir davant un professional especial”. Toni Pla ha animat tant al públic habitual de l’Altafujazz com a aquella gent que no coneix el cicle a “no deixar-se perdre aquesta oportunitat”.

El concert de l'Altafujazz amb Luiz Meira com a principal artista convidat serà aquest dissabte a les 20:30h a La Violeta. Les entrades ja són a la venda a través del web www.altafujazz.cat i també es poden adquirir a la taquilla des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.
Toni Pla, programador del cicle Altafujazz
Toni Pla, programador del cicle Altafujazz
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla