Notícies
Foto: Tot Tarragona
15 de gener del 2015
Manifestació per exigir l'obertura del servei d'hemodinàmica les 24 hores a l'Hospital Joan XXIII
La mobilització tindrà lloc aquest dissabte a les 16:30h des de la plaça de l’Església de Torreforta, i a les 17h des de la plaça Imperial Tàrraco
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona ha convocat una manifestació per aquest dissabte. La convocatòria comptarà amb el suport d'altres organitzacions, sindicats i col·lectius reivindicatius de la ciutat.

La reivindicació: exigir l'obertura del servei d'hemodinàmica a l'Hospital Joan XXIII, les 24 hores al dia, i 365 dies a l'any. De fet, seran alguns dels pacients els que encapçalin la manifestació. La mobilització sortirà a dos quarts de 5 de la tarda des de la plaça de l’Església de Torreforta, i a les 5 des de la plaça Imperial Tàrraco, on confluirà la columna que surt del barri de ponent.

Segons els organitzadors, la manifestació també vol servir per posar noms i cognoms als responsables de les morts derivades pel funcionament no continu del Servei d'Hemodinàmica que “en cap cas són els treballadors i treballadores, sinó els responsables polítics: Boí Ruiz, Josep Mercadé, i la direcció de l'Hospital”.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla