Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
30 de maig del 2023
Marisa Méndez-Vigo, Xavier Rofas i Natalia Sanz s’acomiaden del Plenari d’Altafulla
Els regidors sortints han fet balanç del seu pas per la política municipal, de la que s’aparten per diferents circumstàncies
Dia de comiats el viscut aquest dilluns a l’Ajuntament d’Altafulla en la sessió plenària del mes de maig. Era l’última d’aquest mandat, tret de l’extraordinària que s’haurà de fer el 14 de juny, i tocava dir adéu a alguns membres del consistori que no formaran part de la nova configuració del Ple que sorgeixi el dia 17 de juny.

El primer a fer-ho ha estat el regidor no adscrit, Xavier Rofas, que ha fet balanç dels seus anys al consistori tant exercint tasques de govern en l’anterior mandat al costat d’Alternativa Altafulla, com en l’actual, que ha estat a l’oposició. Un balanç agredolç per les circumstàncies que l’han fet desistir de tornar a presentar-se a uns nous comicis electorals, però positiu pel que fa a les seves aportacions en el Plenari municipal, com ha destacat qui ha afirmat que sempre s’ha sentit convergent.

Circumstàncies ben diferents són les que rodegen el comiat de la regidora d’Ara Altafulla, Natalia Sanz, a qui els resultats de les eleccions han apartat de la política municipal activa per als pròxims 4 anys. El seu partit no va obtenir representació en els comicis d’aquest diumenge i, per tant, no podrà formar part del Plenari com ho ha fet en aquest mandat. Visiblement emocionada, Sanz ha tingut paraules d’agraïment envers els seus votants i cap als companys del consistori, a qui ha demanat que hi hagi bona entesa i cordialitat en el pròxim mandat.

Finalment l’edil d’Alternativa Altafulla Marisa Méndez-Vigo ha estat l’última a prendre la paraule en aquesta ronda de comiats i ha valorat els 12 anys que exerceix com a política en actiu al municipi. Com ha recordat, marxa per deixar pas a noves generacions i s’ha mostrat orgullosa de la feina feta i els projectes que ha pogut tirar endavant.

Tot i el comiat, aquests regidors probablement tornaran a ocupar les seves butaques a la sala de plens un últim cop, per assistir al ple extraordinari de tancament administratiu del mandat, previst per al 14 de juny, com ha anunciat a última hora l’alcaldessa en funcions, Montse Castellarnau.
Xavier Rofas, regidor no adscrit
Natalia Sanz, regidora d'Ara Altafulla
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Alternativa Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla