Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
27 de març del 2024
Més d’un 80% d’ocupació durant els primers dies de Setmana Santa a Altafulla
El sector espera arribar als pics de màxima afluència a partir d’aquest dijous i fins al diumenge
La Setmana Santa ha començat amb bon peu a Altafulla pel que fa a l’ocupació en el sector hoteler i de la restauració. En la presentació de la novena edició del Pleamar Vintage Market d’aquest dimarts, el regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, Tomàs Serra, ha explicat que les xifres superen el 80% des del passat cap de setmana.

El Pleamar Vintage Market és el gran esdeveniment, que ha de potenciar els nivells d’ocupació durant el cap de setmana del 30 i 31 de març igual que ho va fer la sortida de la cinquena etapa de la Volta a Catalunya set dies enrere. Per l’edil, l’arribada de la competició esportiva a la vila va suposar “una empenta per al sector”, ja que molts dels establiments van avançar la data d’obertura.

Si bé el punt àlgid de l’ocupació s’espera durant el cap de setmana, a partir d’aquest dijous ja ha de començar a veure’s una afluència major de turistes i veïns de segona residència. Així ho ha assegurat el president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), Josep Maria Lloret, en declaracions a aquesta casa.

Lloret espera repetir les xifres dels darrers dos anys per aquestes dates, en què l’ocupació, precisament, va ser superior al 80%. La meteorologia és un factor fonamental perquè es compleixin els desitjos del sector, que també és conscient que enguany el període d’impàs entre Setmana Santa i l’estiu serà més prolongat.
Tomàs Serra, regidor de Turisme i Comerç
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla