Notícies
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
28 de març del 2024
Més de 300 propietaris de Roda de Berà hauran de netejar els seus solars abans de l’1 de maig
Les persones propietàries han de mantenir les parcel·les en condicions de seguretat, salubritat, accessibilitat i ornat públic
L’àrea de Serveis Territorials de l’Ajuntament de Roda de Berà llança aquesta setmana la campanya informativa anual de neteja de solars urbans. La finalitat és vetllar “pel compliment del deure que tenen totes les persones propietàries de solars de fer el manteniment necessari de les parcel·les urbanes i tenir-les en condicions de seguretat, higiene, accessibilitat i ornat públic”.

La campanya es fa especialment necessària tenint en compte la situació de sequera generalitzada. En aquest sentit, el consistori apunta que “cal reduir al màxim el risc d’incendi i garantir la seguretat de les persones, dels béns personals i materials, i evitar riscos innecessaris”.

La primera fase de la campanya correspon a l’enviament de cartes a tots els propietaris i propietàries, que sumen més de 300, els qui, abans de l’1 de maig, hauran de condicionar els seus solars urbans. A partir d’aquesta data, i fins al 15 de juny, s’iniciaran les inspeccions d’ofici per part de l’inspector de via pública de l’Ajuntament.

Les inspeccions donaran lloc a uns informes en què es constatarà si les persones propietàries compleixen o no amb l’obligació de tenir els solars nets. Si les parcel·les no es troben en condicions òptimes en una segona inspecció, això podrà donar lloc a la imposició d’una sanció administrativa.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla