Notícies
Foto: Protecció Civil
20 de juliol del 2021
Mor un home de 86 anys a la Platja Llarga de Tarragona
Es tracta de la desena víctima mortal, i la tercera al Tarragonès, ofegada a les platges catalanes des que va començar la campanya el 15 de juny
Un home de 86 anys ha mort aquest dilluns a la Platja Llarga de Tarragona. L’avís al telèfon d’emergències 112 es va rebre a les 11:43h. i l’alertant va informar que un home estava sent reanimat a la sorra. Segons les informacions dels testimonis, l’home hauria estat rescatat de l’aigua pels socorristes de la platja.

Al lloc dels fets s’hi van desplaçar tres unitats terrestres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que immediatament van començar les maniobres de reanimació, tot i que finalment van resultar infructuoses. Fins al lloc també s’hi van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Guàrdia Urbana de Tarragona i de la Guardia Civil, que van encarregar-se de les diligències.

La Platja Llarga de Tarragona disposa de servei de vigilància i en el moment dels fets onejava la bandera verda. Es tracta de la desena víctima mortal ofegada a les platges catalanes des que va començar la campanya el passat 15 de juny. I casualment és la tercera que es dona a les platges de la comarca del Tarragonès després de les dues morts registrades al Baix Gaià; la primera el 18 de juny a Creixell, i la segona l’1 de juliol a Torredembarra.

Per tot plegat, Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades. Es poden consultar al visor de Protecció Civil, al lloc web del departament d’Interior, on hi ha la informació de la bandera que oneja i els serveis de què disposa la platja. El cos també demana que si s’observa que algú es troba malament o té dificultats per sortir de l’aigua s’avisi urgentment el socorrista o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida. En el bany, afegeix, cal tenir present sempre les condicions i limitacions físiques de cadascú i evitar un sobreesforç que dificulti la sortida de l’aigua i posi en risc les persones.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla