Notícies
23 de gener del 2015
Munten un festival de rock amb calçotada inclosa al càmping Caledonia de Tamarit
La promotora Vòrtex Produccions impulsa aquesta peculiar iniciativa, a petició dels mateixos grups de música
Una promotora de concerts de Tarragona ha organitzat un festival de rock amb calçotada inclosa en un càmping de Tamarit. L'equip de Vòrtex Produccions s'ha decidit a muntar aquesta peculiar cita, que presenten com un 'híbrid' de calçotada i festival, a petició dels mateixos músics, que sovint els demanaven de menjar calçots quan actuaven pel territori. Acabat de plantejar, el “Calçotada Rockin' Fest”, que tindrà lloc el dissabte 28 de febrer, ja està tenint molta acceptació en les xarxes socials. Es vendran un total de 250 tiquets per fer el vermut, menjar calçots i assistir als concerts al preu de 35 euros -20 si només es va als concerts.

Hi actuaran bandes de Reus, Tarragona, València i Madrid. La banda valenciana A-Phonics, el mític grup reusenc d'estil punk-rock Torazinas, el grup madrileny post-hardcore Afilador i la jove banda tarragonina de punk-rock The Issues són les quatre formacions que actuaran en aquesta primera edició del “Calçotada Rockin' Fest”, que se celebrarà al càmping Caledonia de Tamarit.

Pensant en els grups, però també en el públic assistent, la promotora ha organitzat el festival en horari diürn, amb un vermut a les dotze del migdia, acte seguit la calçotada, i des de les quatre i fins les vuit del vespre, els concerts. De fet, amb previsió d'atraure públic familiar, es presenta l'opció d'una entrada amb menú infantil, per 8 euros.

Ja de nit, el festival continuarà al bar Groove de Tarragona, amb diversos dj's. El gran èxit de la iniciativa ha agafat per sorpresa els mateixos promotors, que confien en la continuïtat del projecte. “De moment la reacció és boníssima, la gent espera que surtin les entrades a la venda”, ha afirmat Salva Miranda, un dels socis de la promotora.

“Els calçots del festival provindran de Valls, en concret, d'un amic meu, i la salsa també ens la farà un cuiner vallenc”, ha afegit Miranda. “Si vendrem un màxim de 250 entrades d'adults amb dinar, amb racions de 20 calçots per persona, calculem que puguem arribar a repartir fins a uns 5.000 calçots”, ha estimat el promotor musical.
Salva Miranda, soci de Vòrtex Produccions
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla