Notícies
Foto: Arxiu
17 de novembre del 2023
Nadal ja escalfa motors a Altafulla, amb els preparatius de la fira
El govern municipal ha convocat una reunió el pròxim dimecres amb els artesans a més de comerciants locals, a qui es vol obrir la possibilitat de muntar-hi una paradeta
El regidor de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica, Tomàs Serra, ha convocat una reunió oberta a comerciants i artesans de la vila aquest dimecres per organitzar la propera Fira de Nadal d'Altafulla. L'objectiu del certamen és oferir un ventall ampli de productes de decoració i artesania nadalenca per poder decorar les llars altafullenques per aquests dies i poder agafar idees per demanar regals als Reis d'Orient. Però enguany, a més, s'ha decidit obrir la mostra a tots els comerciants locals perquè hi puguin oferir els seus productes o serveis tinguin o no vinculació directa amb el Nadal. D'aquesta manera, com explica Serra, es busca ampliar l'oferta i potenciar el comerç local.

La reunió amb artesans comerciants és prevista celebrar-la el pròxim dimecres 22 de novembre a les 19h a la sala de plens i cal confirmar assistència a través del correu electrònic nbarba@altafulla.altanet.org.

La Fira de Nadal se celebrarà a la plaça de l'Església del 15 al 17 de desembre i si es considera necessari es podria ampliar també a la plaça del Pou i carrers del voltant.
Tomàs Serra, regidor de Turisme i Comerç d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla