Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
26 d'agost del 2021
Neix a Altafulla una associació per donar suport en la lactància a les mares del Baix Gaià
L’entitat compta amb una vintena de mares, que aquesta setmana han iniciat les formacions a les Teresa Manero
Una nova entitat ha sorgit a Altafulla. Es tracta de ‘Gaià, Alletament i Criança’, que ha nascut amb la voluntat de formar persones que posteriorment puguin aconsellar a les mares que tinguin problemes d’alletament, i també acompanyar-les i donar-les suport. Així ho ha explicat la presidenta, Jèssica Colomina, als micròfons d’Altafulla Ràdio, qui també ha dit que la idea correspon a Adolfo Gómez Papí, un metge ja jubilat que pretén traspassar els seus coneixements a aquest col·lectiu de mares de la subcomarca.

L’entitat compta amb una vintena de mares, que ja han iniciat les formacions. El grup s’ha dividit en tres subgrups per complir amb les mesures de seguretat de la Covid-19, i el primer ja ha realitzat dues sessions. La primera va tenir lloc el passat dilluns, la segona dimecres, i la darrera aquest dijous.

La segona jornada de formacions es repartirà entre el 6, 8 i 10 de setembre, de 15h a 19.30h, i la tercera entre el 27 i 29 de setembre, i l’1 d’octubre, de 9h a 13.30h. Totes les instruccions s’estan duent a terme a les antigues Escoles Teresa Manero, l’espai que els ha cedit l’Ajuntament d’Altafulla. La regidora responsable de l’àrea, Gemma Maymó, es congratula pel naixement d’aquesta nova entitat a la vila, i s’ha mostrat oberta a ajudar-la en tot el que faci falta.

L’associació ‘Gaià, Alletament i Criança’ començarà l’activitat el pròxim mes d’octubre, després de finalitzar les formacions. Serà llavors quan comenci a fer trobades setmanals per fer el seguiment i acompanyament a les mares que hagin requerit la seva ajuda, i tractar altres temes de l’entitat.
Jèssica Colomina, presidenta de 'Gaia, Alletament i Criança'
Jèssica Colomina, presidenta de 'Gaia, Alletament i Criança'
Gemma Maymó, regidora de Salut
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla