Notícies
17 de març del 2015
Neus Moya captiva el públic amb la presentació de les seves cinquanta receptes de cupcakes
La primera publicació de l’altafullenca ha vist la llum aquest dilluns en la celebració dels set anys de Biblioteca de Torredembarra
La sala d’actes de la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra ha quedat petita aquest dilluns a la tarda durant la presentació del llibre ‘Cupcakes. 50 receptes’, de l’autora altafullenca Neus Moya. El primer llibre en català d’aquesta especialitat amb estructura anglosaxona i amb un marcat caràcter vintage. Una publicació que neix de l’afició de la veïna d’Altafulla en l’elaboració de postres que, poc a poc, amb el seu entusiasme i la seva dedicació, pràcticament s’ha convertit en la seva segona professió. Ella és podòloga i infermera, però ocupa qualsevol estona lliure per donar un nou pas en aquest món de la rebosteria. Va començar amb la creació del blog lo-cupcake.blogspot.com, i ha seguit amb la participació en tallers, demostracions, i fins i tot, programes de televisió. Sense anar més lluny, aquest dilluns en el marc de la presentació del que esdevé el seu primer llibre, ha ofert als assistents una demostració de guarnició i una degustació.

El llibre ha estat produït per Cossetània Edicions. I més enllà de tractar-se del primer llibre en català d’aquestes característiques, també és el primer dedicat als cupcakes que publica l’editorial. Un dels responsables, Josep Maria Oliver, ha explicat que fa divuit anys que ofereixen una col·lecció dedicada a la cuina, i s’ha mostrat molt il·lusionat de poder ampliar la seva varietat. A diferència d’altres publicacions, ‘Cupcakes. 50 receptes’ inclou fotografies en color.

La presentació, que ha anat a càrrec del periodista i director d’Altafulla Ràdio, Albert Jansà, ha coincidit amb la celebració del setè aniversari de la Biblioteca Mestra Maria Antònia. El regidor de Cultura, Eduard Rovira, ha estat l’encarregat d’obrir l’acte, i ha destacat que en aquests set anys d’història, la biblioteca ha esdevingut un referent per a la vida cultural i social del municipi, com demostra aquesta presentació.

Un cop presentat el llibre a Torredembarra, les 50 receptes de Cupcakes de Neus Moya faran parada el proper 18 de març a la Llibreria Central del Raval, el 10 d’abril a Roquetes, i a finals d’abril a la Fira Handmade.
Neus Moya, autora del llibre
Josep Maria Oliver, de Cossetània Edicions
Eduard Rovira, regidor de Cultura
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla