Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
25 de juny del 2021
Nit tranquil·la a Altafulla per la revetlla
Es van interposar 2 sancions per consum d'alcohol a la via pública, hi va haver una baralla i 2 positius d'alcoholèmia al volant
La nit de la revetlla de Sant Joan s'ha saldat a Altafulla amb un balanç força positiu pel que fa a les actuacions realitzades per part de la Policia Local. Incidències poc remarcables en una nit assenyalada al calendari per la gran quantitat de gent que acostuma a sortir al carrer i per les dificultats que comporta el control de les aglomeracions i els incidents tant amb l'ús de la pirotècnia com amb el consum de substàncies estupefaents o alcohol.

Qüestions que adquirien una dimensió major tenint en compte els condicionants de la pandèmia, per la qual no es podien fer fogueres a la platja ni es permetien reunions multitudinàries.

La Policia Local d'Altafulla va reforçar el seu servei en aquella nit amb tres patrulles i un total de 6 agents i la mesura va resultar efectiva, segons ha explicat en aquesta casa el caporal Jordi Gil.

Els agents van patrullar per tota la vila però especialment en aquells punts que s'esperaven fossin més conflictius per l'afluència de gent i la possible celebració de botellades, tant a l'ermita, on es va celebrar una sessió de disc jockey, com a la zona del Roquissar, el Comunidor, la platja i el búnquer. Precisament al búnquer és on es va registrar l'única baralla de la nit, en la que hi va haver d'intervenir la policia, amb un ferit que va haver de ser traslladat a Santa Tecla.

Pel que fa a la resta del Camp Tarragona, des del Servei d'Emergències Mèdiques s'ha informat que es van atendre un total de 28 intoxicacions (etíliques???), 2 agressions, 36 accidents de trànsit i 6 persones cremades.

Aquestes incidències formen part del conjunt de les 857 actuacions o persones ateses per patologies relacionades amb la revetlla de Sant Joan a Catalunya, el que significa un augment 412% de les atencions sanitàries respecte a l'any anterior; 278 d'elles per intoxicacions, 57 per agressions, 473 per accidents de trànsit, 38 per cremades, 2 per amputacions i 9 ofegats. Enguany, però, el SEM no ha atès cap afectació ocular.
Jordi Gil, caporal de la Policia Local d'Altafulla
Jordi Gil, caporal de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla