Notícies
Foto: Xavi Diaz Grup
31 de març del 2023
Nou concert del cicle Altafujazz amb Xavi Diaz Grup i la seva simbiosi de diferents estils de jazz
La formació repeteix en el certamen per mostrar la seva evolució com a conjunt en l’inici de la programació de primavera
La Pallissa de l’Era del Senyor d’Altafulla acull aquest dissabte, a partir de les 20h, un nou concert del cicle de jazz per excel·lència a la vila. L’Altafujazz d’aquest mes d’abril està protagonitzat per Xavi Díaz Grup, amb el mateix Díaz a la guitarra, Enric Soler al baix elèctric, Mark Cowling als teclats, i Isidre Ruiz a la bateria.

La formació va néixer el juny de 2022 al cicle de músiques Tastets al Mercat, a Vilafranca del Penedès. Des d’aleshores, ha actuat per diferents pobles del país, consolidant un repertori ple de composicions pròpies de caràcter instrumental. Ofereix una simbiosi de diversos estils del gènere com el latin jazz, l’afro blue, la música brasilera, i el jazz mediterrani.

El director artístic de l’Altafujazz, Toni Pla, ha titllat a Xavi Díaz com “un dels impulsors del cicle” el 2011, i ha parlat de la proposta que porta aquest dissabte a Altafulla acompanyat de la seva banda.

Pla també ha destacat que el certamen, en tractar-se d’un cicle permet veure els mateixos artistes i formacions en més d’una ocasió. D’aquesta manera, argumenta, “es pot veure l’evolució d’aquests” a través de les propostes musicals que ofereixen.

Les entrades per al concert de Xavi Díaz Grup d’aquest dissabte, a les 20h, a la Pallissa de l’Era del Senyor, es poden adquirir al web www.altafujazz.cat a un preu de 20 euros, i el mateix dia abans de l’actuació.
Toni Pla, director artístic de l'Altafujazz
Toni Pla, director artístic de l'Altafujazz
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es