Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
11 d'agost del 2021
Nova visita al Sender dels ratapatxets de la Finca del Canyadell el diumenge 15 d’agost
La visita es durà a terme de 20h a 21h, i té un preu de 6€ per als socis de la finca i de 9€ per als no socis
La Finca del Canyadell d’Altafulla torna a oferir el pròxim diumenge 15 d’agost una visita pel Sender dels ratapatxets, el projecte que han impulsat des del Gepec-EdC per ajudar en la conservació i recuperació de ratpenats a la finca. La proposta també té una finalitat divulgadora i d’experimentació, ja que pretén millorar les condicions del refugi d’acord amb els coneixements que es vagin adquirint amb el seu ús.

Precisament, en la darrera visita els visitants van tenir l’oportunitat d’escoltar l’ultraso dels ratpenats gràcies als aparells que hi ha dins de cada refugi i que capten el so que emeten. Ho explica el tècnic del GEPEC-EdC, Ramón Ferré.

Durant el recorregut, els visitants poden veure una trentena de refugis per a ratpenats de 10 models diferents. Els refugis van acompanyats de cartelleria informativa redactada amb l'ajut del Museu de Granollers. El sender també compta amb una cova habilitada perquè sigui més fàcilment utilitzable per als ratpenats, amb un petit estany interior artificial alimentat amb l'aigua de pluja

La visita al sender dels ratapatxets es durà a terme de 20h a 21h, i té un preu de 6€ per als socis de la finca i de 9€ per als no socis. De la quinzena de places disponibles, la meitat estan cobertes i des del GEPEC confien a exhaurir les que resten. Per a més informació i inscripcions, cal trucar al 977 33 11 42, enviar un correu a l’adreça electrònica activitats@gepec.cat o entrar a la pàgina web www.gepec.cat.
Ramón Ferré, coordinador del GEPEC EdC
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla