Notícies
Foto: Hort de la Sínia
28 de març del 2024
Nova visita guiada a la desembocadura del riu Gaià i l’Hort de la Sínia aquest diumenge
L’entitat ecologista també proposa una visita al centre de cria de tortugues de terra i una experiència sensorial al Jardí dels Sentits
Com cada últim diumenge de mes, el Centre d’Educació Ambiental de l’Hort de la Sínia organitza una visita guiada per conèixer les terres de la desembocadura del riu Gaià i la seva finca agroecològica. La cita d’aquest diumenge 31 de març començarà, com és habitual a les 11h, des de davant el Club Marítim, i acabarà a les 13h.

Durant el recorregut, els responsables de l’entitat expliquen el passat i present de l’entorn natural, i quins projectes hi preveuen de cara al futur. Tot plegat, amb l’objectiu que els assistents conegui l’entorn de la desembocadura del riu o el vegi amb una mirada diferent.

Encara hi ha places disponibles per formar part de la visita guiada a la desembocadura del riu Gaià i a l’Hort de la Sínia. Els interessats han de fer reserva prèvia al telèfon 655 48 61 15 o a través de l’adreça de correu electrònic joan@hortdelasinia.com. El preu de col·laboració és de 3 euros, i tots els diners aniran destinats al Centre de Cria de tortuga de terra de l’entitat.

VISITES AL CENTRE DE CRIA DE TORTUGA I EXPERIÈNCIA SENSORIAL AL JARDÍ DELS SENTITS

L’Hort de la Sínia també ofereix altres activitats de cara a la Setmana Santa. Prèviament a la proposta de diumenge, aquest divendres i dissabte, de 10h a 11.30h, proposa una visita al centre de cria de tortugues de terra i una experiència sensorial al Jardí dels Sentits.

El cost és de 10 euros per persona, i ambdues activitats estan pensades per fer-les en família i en grups reduïts.
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla