Notícies
14 de gener del 2015
Obert el procés de votació per refermar la candidatura d’Alternativa Altafulla amb Fèlix Alonso al capdavant
Fins el 21 de gener la ciutadania podrà emetre el seu vot telemàticament, i del 22 al 24 ho podrà fer de forma presencial
Més d’una vintena de persones s'han inscrit ja per participar en el procés obert de primàries per escollir cap de llista d'Alternativa Altafulla (AA) a les municipals del 24 de maig.
L’assemblea de la formació local ja va acceptar com a única candidatura l’encapçalada per l’actual alcalde, Fèlix Alonso, però ara és la ciutadania qui ha de refermar aquesta decisió. La majoria de vilatans i vilatanes que han volgut participar fins a dia d’avui, segons fonts del partit, no són afiliades a AA.

És aquest dimecres quan s’obre el procés de votació per internet, que s’allargarà fins el 21 de gener. L’únic requisit per participar és estar empadronat al municipi o ser membre d’AA, i realitzar una inscripció prèvia abans del dia 20. La inscripció s'ha d'enviar a l’adreça correu@alt.cat amb el nom, població i correu des d'on es farà la votació, per tal d’evitar duplicitat de vots.

Un cop es tanqui la possibilitat de votar telemàticament, s'iniciaran tres dies de taules presencials també obertes a tota la població d'Altafulla i que s'instal·laran el dia 22 a la sortida de l'escola El Roquissar, el 23 a la sortida de l'escola La Portalada, i el 24 a la plaça dels Vents i al carrer Marquès de Tamarit.

La pregunta a respondre és la següent: ‘Vols que Fèlix Alonso sigui el cap de llista i alcaldable d’Alternativa Altafulla a les municipals del 24 de maig?’. La resposta pot ser: ‘SI’, ‘NO’ o ‘EN BLANC’. Serà el dia 24 quan es doni a conèixer el resultat.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla