Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
25 de maig del 2023
Obertes les inscripcions al casal d'estiu d'Altafulla, amb una nova proposta d'educació en el lleure
El casal està subvencionat per l'Ajuntament d'Altafulla i es desenvoluparà en diferents etapes del 26 de juny al 4 d'agost
Queden ja poques setmanes per finalitzar el curs escolar i toca anar pensant en com ocupar les estones lliures dels infants aquest estiu i fer-ho, si pot ser, perquè continuïn formant-se alhora que gaudeixin d'aquest temps de vacances.

Una bona proposta per fer-ho podria ser apuntar-los al casal d'estiu 'Gaia superagent secret@' que subvenciona l'Ajuntament d'Altafulla i gestiona l'entitat local Viu Lleure. Es tracta d'un casal que aposta per l'educació en el lleure i en la transmissió de valors a través del joc, com ha destacat el seu director, Jesús Cayuela, al programa 'L'Hora Local' d'aquesta emissora.

El casal es reedita amb noves propostes després de dur ja algunes altres edicions, entre estiu i setmanes santes, amb un èxit de participació notable i bona acollida per part de les famílies, com destaca Cayuela.

Per prendre part en el casal cal inscriure's a través del web de l'entitat viulleure.cat. El casal tindrà un horari de 9 a 13h amb possibilitat de servei d'acollida al matí (de 8h a 9h) i també de quedar-se a dinar amb carmanyola fins a les 15h.
Jesús Cayuela, director de Viu Lleure
Jesús Cayuela, director de Viu Lleure
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es