Notícies
15 de desembre del 2015
Obertes les inscripcions del IV Concurs de Pessebres d’Altafulla
El certamen inclou les categories ‘Infantil’ i ‘Adult’. El veredicte es farà públic el 30 de desembre al portal web de l’Ajuntament
La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla ha obert aquesta setmana les inscripcions per participar en la quarta edició del Concurs de Pessebres. Un certamen que des de la seva posada en funcionament ha rebut molt bona acollida de grans i petits. Es tracta d’una iniciativa més dins del programa de festes per transmetre a la ciutadania l’esperit nadalenc.

La inscripció ja pot fer-se efectiva a l’Ajuntament d’Altafulla i a la geladeria La Perla fins el 24 de desembre al migdia, o a través del correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org fins el 23 de desembre al migdia. Cal indicar el lloc on estarà ubicat el pessebre i el nom i edats de tots els participants.

Com en la passada edició, en aquesta ocasió, tampoc s’inclou la categoria ‘Comerços’. El certamen únicament torna a contemplar enguany les categories ‘Infantil’ (fins a 14 anys), amb un primer premi; i l’ ‘Adult’, amb premis per als dos primers classificats.

Els pessebres hauran d’estar exposats fins el dia 6 de gener. El jurat passarà a visitar aquells que estiguin exposats el dia 28 de desembre per valorar-los. En cas de no trobar-hi ningú, el participants quedaran fora de concurs. El jurat valorarà de la mateixa manera els pessebres populars que els pessebres artístics. El veredicte es farà públic el 30 de desembre al portal web de l’Ajuntament, a www.altafulla.cat.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla