Notícies
Foto: Generalitat de Catalunya
19 de setembre del 2023
Prop de 300 persones participen en la segona edició del Job Dating a Tarragona per cobrir 153 llocs de treball al Pirineu
Els organitzadors celebren que la iniciativa ofereixi continuïtat als treballadors que acaben la temporada a la costa
Prop de 300 treballadors de la Costa Daurada han participat aquest dilluns a la segona edició del Job Dating a Tarragona per cobrir llocs de treball al Pirineu durant la temporada d'hivern. L'objectiu de la jornada és que les empreses del sector de l'hostaleria i el turisme de la Vall d'Aran, el Pallars Sobirà i l'Alta Ribagorça mantinguin una primera trobada amb les persones interessades a ocupar les diferents vacants.

El director dels Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Treball a Tarragona, Jordi Fortuny, celebra que la iniciativa fomenti la continuïtat dels contractes dels treballadors.

Una de les responsables del Gremi d'Hostaleria de la Vall d'Aran, Lourdes López, ha admès en declaracions a Tarragona Ràdio, que la manca d'allotjament és un dels problemes a l'hora de poder contractar la gent de fora.

En total, la desena d'establiments participants han ofert 153 contractes que van des d'ajudants de cambrer fins a caps de sala, cuiners o recepcionistes, entre altres. El SOC i l'Ajuntament de Tarragona celebren que la iniciativa ofereixi continuïtat als treballadors que acaben la temporada a la costa.
Jordi Fortuny, director SSTT Empresa i Treball a Tarragona
Lourdes López, responsable del Gremi d'Hostaleria de la Vall d'Aran
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla