Notícies
Foto: Protecció Civil
19 de setembre del 2023
Protecció Civil realitzarà una nova prova de sirenes a Tarragona i Terres de l’Ebre aquest dimecres 20 de setembre
El simulacre activarà 52 dispositius d’avís de risc químic i, alhora, anirà acompanyat d’alertes als telèfons mòbils
Protecció Civil de la Generalitat durà a terme aquest dimecres a la demarcació de Tarragona una prova de sirenes de risc químic que tindrà lloc a les 11h. El simulacre és previst que s’allargui 15 minuts.

Durant aquest temps, sonaran les sirenes de risc químic que avisen que cal confinar-se i també es farà enviament a tots els telèfons mòbils de les zones en què sonen les sirenes d’una alerta, que informarà de la realització de la prova. En aquesta prova no es requereix dur a terme el confinament tot i que s’anima a tothom que pugui a practicar-lo i recordar el consell bàsic en cas d’accident químic: tancar-se en l’edifici on som o el més proper i tancar portes, finestres i qualsevol ventilació a l’exterior.

A la prova de dimecres s’activaran alhora 52 sirenes de risc químic: les 49 sirenes del PLASEQTA i les 3 del sector químic de les Terres de l’Ebre. A l’inici s’activaran les sirenes de risc químic amb el so de confinament (so ondulant com el d’una sirena d’ambulància) i de forma immediata s’enviarà l’alerta de protecció civil als telèfons mòbils informant de la simulació del confinament.

A la finalització de la prova s’activaran les sirenes de risc químic amb el so de fi de confinament (un so pla més agut) i de forma immediata s’enviarà l’alerta de protecció civil als telèfons mòbils informant de la simulació de fi del confinament.
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla