Notícies
Foto: Bombers de la Generalitat
27 de juliol del 2021
Protecció Civil de la Generalitat desactiva el Pla INFOCAT
El cos manté la crida a la col·laboració i al compromís de tothom per evitar situacions de risc en l'entorn forestal
Protecció Civil de la Generalitat ja ha desactivat el pla especial per incendis forestals a Catalunya (INFOCAT) donat que les previsions d'incendis per aquest dimarts es troben a uns nivells més favorables en el conjunt del territori i l'evolució dels diferents incendis és favorable.

L'incendi de Santa Coloma de Queralt està controlat des d’ahir a les 20:11h. i segons informa el Cos d'Agents Rurals, es manté la superfície afectada de 1.700 hectàrees. Actualment no hi ha cap població que es trobi en situació de confinament o evacuada i no es registra cap incidència pel que fa a serveis, ni a les carreteres i ni de subministraments.

Durant l'episodi des del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT de Protecció Civil de la Generalitat i també amb els tècnics de l'operativa territorial desplaçats al lloc dels incendis, s'ha mantingut, des del primer moment, el contacte amb els diferents municipis per tal de donar suport a les afectacions provocades per aquests incendis a través dels seus alcaldes, regidors, tècnics de protecció civil, policies locals i voluntaris de protecció civil.

Protecció Civil de la Generalitat manté la crida a la col·laboració i al compromís de tothom per evitar situacions de risc en l'entorn forestal i, especialment, evitar llençar qualsevol burilla des d'un vehicle, encara que sembli apagada, així com qualsevol altra activitat que pugui generar guspires o flames. Assegura que cal reforçar la prevenció i evitar qualsevol situació de risc i trucar al 112 en cas de veure una columna de fum.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla