Notícies
Foto: Protecció Civil
18 d'agost del 2021
Protecció Civil desactiva el Pla Alfa per risc d’incendi en nivell 3 a Altafulla i 268 municipis més
A Altafulla no s’ha hagut de lamentar cap incendi, si bé des de l’Ajuntament demanen mantenir les precaucions en el medi natural
El Pla Alfa per risc d’incendi en Nivell 3 ha quedat desactivat per part de Protecció Civil de la Generalitat a partir de les 00h d’aquest dimecres, el límit fins al qual s’havia prorrogat dilluns. Com a mínim a 268 dels municipis afectats –en els 10 restants encara està activat- com Altafulla, on no s’ha hagut de lamentar cap incendi.

La coalcaldessa d’Altafulla i regidora de Medi Ambient, Alba Muntadas, s’ha mostrat molt satisfeta perquè això vol dir que els veïns i els visitants de la vila han fet cas als consells de precaució que s’havien efectuat des del consistori i els serveis d’emergències. No obstant això, ha recordat que el risc d’incendi encara existeix i que no es pot abaixar la guàrdia.

Les zones susceptibles d’incendi a Altafulla són els boscos que envolten l’Ermita de Sant Antoni, els de Brises del Mar, i els dels Munts. L’Ajuntament insisteix a vigilar en cas de passejar per aquests espais, sobretot que no es llenci cap cigarreta ni cap objecte que pugui afavorir l’aparició d’un incendi, i que si no s’hi accedeix, millor.

Amb tot, la desactivació del Pla Alfa per risc d’incendi en nivell 3 fa que es puguin reprendre les acampades o les rutes, i les activitats esportives que es desenvolupin en el medi natural. També els casals de vacances, les colònies i les estades esportives en el mateix entorn. Es torna a permetre l’activitat agrícola amb ús de maquinària entre les 10h i les 20h, les obres i intervencions a la xarxa interurbana, i la circulació motoritzada en el medi natural.
Alba Muntadas, coalcaldessa d'Altafulla i regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla