Notícies
05 de novembre del 2014
Punt i final al Pla d’Ocupació Tarragonès 2014
Els treballs de manteniment i millora forestal s’han desenvolupat a Torredembarra, Vespella de Gaià, El Catllar, Roda de Berà i els Pallaresos
La Diputació de Tarragona ha posat el punt i final al Pla d'Ocupació Tarragonès 2014. Un projecte ocupacional de sis mesos adreçat a persones aturades, que compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Tarragonès.

L’equip del Pla d'Ocupació Tarragonès 2014 ha estat format per un responsable i quatre peons, que han desenvolupat tasques de neteja, desbrossament i altres treballs de manteniment i millora forestal als municipis de Torredembarra, Vespella de Gaià, El Catllar, Roda de Berà i els Pallaresos.

D’altra banda, els participants han rebut formació general adequada a les necessitats del grup i formació específica com el curs de motoserrista i un altre de prevenció de riscos laborals.

El projecte forma part del Pla de foment de l’ocupació 2014 que la Diputació de Tarragona ha impulsat amb l’objectiu de reforçar les polítiques actives d’ocupació amb una actuació dirigida al conjunt del territori i repartida entre les deu comarques de la demarcació.
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es