Notícies
Foto: Policia Local d'Altafulla
26 de juliol del 2021
S’enfonsa parcialment una embarcació davant del Club Marítim Altafulla
No hi ha hagut cap persona ferida, però ha fet falta tancar la platja per un vessament de combustible
Una embarcació s’ha enfonsat parcialment aquest diumenge davant la costa d’Altafulla. Els fets han ocorregut a primera hora de la tarda, pels volts de les 15:40h., en un espai de maniobres proper al Club Marítim Altafulla, quan la petita embarcació ha patit una avaria al motor. De fet, segons ha explicat a aquesta emissora el caporal de la Policia Local d’Altafulla, Jordi Gil, abans el motor no s’acabés trencant, Salvament Marítim ja havia atès les peticions dels tripulats.

Les causes de l’accident encara es desconeixen, però tot apunta a un sobreescalfament del motor de l’embarcació. Per evitar l’enfonsament en aigües més profundes, aquesta s’hauria apropat a la costa, on finalment s’ha acabat submergint parcialment per l’entrada d’aigua al casc.

Segons ha confirmat Gil, l'embarcació hauria sortit del Port de Torredembarra, i la Policia Local d'Altafulla amb el suport del Club Marítim i el servei de socorrisme han atès als accidentats i s'ha procedit a retirar l'embarcació. Tot i així, això no ha estat possible per la gran quantitat d’aigua i sorra que ja hi havia entrat. Gil ha explicat que fins i tot ha estat necessari un tractor de l’Ajuntament per tal d’apropar-la al màxim possible a la costa.

A l’embarcació, ha explicat el caporal de la Policia Local d’Altafulla, Jordi Gil, hi viatjaven quatre persones d’una mateixa família de Viladecavalls, dos adults amb els seus dos fills, i no s’han hagut de lamentar ferits. El cap del cos policial al municipi ha dit també que, després de les pertinents gestions amb l’empresa asseguradora, finalment aquest dilluns al matí una màquina de gran tonatge ha treballat en les tasques d’extracció de la barca.

A causa de l'accident la platja s’ha hagut de tancar amb la bandera vermella que n’impedeix el bany, ja que l’enfonsament ha provocat un vessament de combustible a l’aigua.
Jordi Gil, caporal de la Policia Local d'Altafulla
Jordi Gil, caporal de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla