Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
09 de juliol del 2021
S’obre la convocatòria de subvencions per sufragar la taxa d’escombraries de 2020 a les empreses afectades per la Covid-19
L'import màxim conjunt que es podrà atorgar per convocatòria d'aquests ajuts és el de 600 euros per persona física o jurídica
El teixit productiu d’Altafulla ja pot demanar la subvenció destinada a sufragar la càrrega impositiva de la taxa d’escombraries per l’anualitat 2020. Aquest divendres 9 de juliol s’ha obert la convocatòria per a rebre aquests ajuts, que impulsa la regidoria de Comerç i Emprenedoria de l’Ajuntament per ajudar a les empreses afectades per la crisi sanitària de la Covid-19. Ho explica la responsable de l’àrea, Natalia Sanz.

El consistori hi destina, en aquesta primera convocatòria d’ajuts al sector emprenedor, un total de 25.000 euros per a aquelles empreses o persones que treballen per compte propi. Aquestes han d’haver patit, com a mínim, una baixada de la facturació del 25% de l’exercici 2020, i un tancament per a un període superior als dos mesos.

L'import màxim conjunt que es podrà atorgar per convocatòria d'aquests ajuts és el de 600 euros per persona física o jurídica. El termini de presentació de sol•licituds comença l’endemà al de la publicació de l’extracte de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT), mitjançant la Base de Dades Nacional de Subvencions, i serà de 10 dies naturals, és a dir, del 9 al 19 de juliol de 2021 ambdós inclosos.

Aquesta ajuda s’emmarca dins d’un paquet de subvencions i ajuts que ha desenvolupat el consistori des de l’inici de la pandèmia per la Covid-19 amb una inversió d’uns 100.000 euros. Un exemple de les darreres accions han estat les targetes moneder.
Natalia Sanz, regidora de Comerç
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla