Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
18 d'agost del 2021
S’obre la convocatòria per cobrir amb places fixes 4 vacants a la plantilla de la Policia Local d’Altafulla
Els aspirants poden presentar a partir d’aquest dimecres les sol·licituds a l’Ajuntament per les vies habituals
El Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) ha publicat aquest dimarts 17 d’agost l’oferta de quatre places fixes per reforçar la plantilla de la Policia Local d’Altafulla. El procés de selecció permetrà d’una vegada per totes, que el cos policial compti amb els 21 efectius que li pertoca per les característiques del municipi, amb més de 5.000 habitants.

Des del consistori fa mesos que treballen per regularitzar la situació de la plantilla de la policia a partir de la creació de places fixes. Com ha remarcat la coalcaldessa, Alba Muntadas, aquesta és una voluntat que pretenen estendre a totes les àrees, que estiguin en la mateixa situació.

Les quatre places que ara surten a concurs, fins ara s’ocupaven amb agents interins. Per aquest motiu, els policies que les ocupaven sempre marxaven a la cerca d’una plaça fixa en una altra comissaria, com ha explicat el cap de la Policia Local, Jordi Gil, en declaracions a Altafulla Ràdio.

El cos policial va patir diverses baixes abans de l’estiu, la qual cosa el va obligar a demanar al consistori que es contractessin cinc agents de manera interina, però ara amb la possibilitat d’aspirar a una plaça fixa abans d’esgotar l’estada a Altafulla.

Les quatre places que surten a concurs són de categoria agent de proximitat, Grup i Subgrup de funció C2. La selecció dels aspirants es farà pel sistema de concurs oposició lliure, que consta d’una primera fase d’oposició, una segona de valoració dels mèrits al·legats, i una tercera d’entrevista d’aptituds i capacitats, seguides d’un període de pràctiques.

Les persones que aspirin a les quatre places de la Policia Local d’Altafulla, han de presentar una sol·licitud de participació en la qual manifestin que reuneixen tots els requisits exigits en les bases de la convocatòria. Les sol·licituds s’han de presentar al Registre General de l’Ajuntament fins al dimarts 14 de setembre.
Alba Muntadas, coalcaldessa d'Altafulla
Jordi Gil, Cap de la Policia Local d'Altafulla
Jordi Gil, Cap de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla