Notícies
Foto: Arxiu
16 de febrer del 2021
S'obre la convocatòria per rebre ajuts a les extraescolars i al lleure educatiu per fer front a les conseqüències de la Covid-19
Hi poden optar tant empreses i entitats com persones autònomes que es dediquin a l'impuls d'activitats en aquest àmbit
A partir d'aquest dimarts i fins el pròxim dia 1 de març hi ha temps per presentar les sol·licituds per rebre un ajut per fer front a les conseqüències de la Covid-19 pel que fa al lleure educatiu i les activitats extraescolars.

Es tracta d'una convocatòria impulsada des de la Generalitat de Catalunya a través de la conselleria de Treball i Afers Socials i la direcció general de Joventut. Està dirigida a entitats, empreses, persones treballadores autònomes del sector del lleure educatiu i de les activitats extraescolars i de les instal·lacions juvenils. Els clubs esportius federats, però, no poden sol·licitar l'ajut en cap de les tres modalitats proposades, segons el tipus de beneficiari i que són:

Persones treballadores autònomes, empreses i altres entitats (extraescolars), que poden rebre fins a 1.500€ per entitat; el lleure educatiu entre setmana i dirigit a infants i joves d'entre 3 i 18 anys, amb una dotació de 1.500€ per sol·licitant i les instal·lacions juvenils, que podran rebre 2.500€ per sol·licitant.

Pel que fa als tràmits a realitzar, cal tenir en compte que la petició genèrica no és vàlida i que el tràmit només es pot fer per internet.
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla