Notícies
Foto: Arxiu - Altafulla Ràdio
19 de setembre del 2023
S'obre la convocatòria per cobrir diversos llocs de treball a la brigada municipal
Paleta, especialista, jardiner i peó maquinista són les places que cal dotar de personal, hi ha temps per presentar-se fins el 16 d'octubre
Aquest dilluns s'ha obert la convocatòria per cobrir quatre places de diverses especialitats en la brigada municipal d'Altafulla. Es tracta de les corresponents a operaris de serveis varis com oficial de primera paleta, especialista, jardiner i peó maquinista.

Totes aquestes places estan convocades i publicades al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) des d'aquest dissabte 16 de juliol i, per tant, el període per fer les sol·licituds ha començat a comptar aquest dilluns. Hi ha temps per presentar les sol·licituds pertinents fins el pròxim 16 d'octubre.

Les persones que vulguin presentar-se a la convocatòria hauran de complimentar la sol·licitud específica de selecció de personal més l'annex d'autobaremació així com també tota la documentació requerida en les bases. Tant la sol·licitud específica com l'annex estan publicats al web, a la seu electrònica i en l'apartat corresponent a "models i sol·licituds". Pel que fa a la documentació específica de la convocatòria i les bases, aquesta es troba al Portal de Transparència.
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla