Notícies
Foto: Unilever Food Solutions
22 de febrer del 2018
Sara Nicolás presenta a Madrid la segona edició del Concurs dels Millors Arrossos d’Espanya
La jove cuinera del restaurant Voramar d’Altafulla va ser la guanyadora de la primera edició del certamen, i ara és portada del llibre ‘Maestros arroceros’
La jove cuinera del restaurant Voramar d’Altafulla, Sara Nicolás, ha estat una de les encarregades de presentar la segona edició del Concurs dels Millors Arrossos d’Espanya.

L’altafullenca va ser la guanyadora de la primera edició del certamen organitzat per Unilever Food Solutions, i ara, acompanyada de l’ambaixador d’aquesta segona convocatòria, el xef Kiko Moya, ha viatjat a Madrid per donar-ne tots els detalls. Sara Nicolás ha preparat el plat que l’any passat li va permetre fer-se amb el títol, l’arròs cremós amb bolet 'shiitake' i presa ibèrica amb maionesa de foie, i ha participat en un shoowcooking.

El restaurant Voramar ha inclòs a la seva carta la recepta que els va donar la victòria, una molt bona presentació que ha fet incrementar l’activitat a l’establiment en els darrers mesos. A més, l’arròs de Sara Nicolás és portada del llibre ‘Maestros arroceros’, que inclou les millors elaboracions del concurs.

Tot i l’èxit aconseguit arran del premi, el seu dia a dia continua lligat a Altafulla. Arriba ben d’hora al restaurant per tenir a punt la trentena de racions d’arròs que serveix diàriament, que s’eleven a prop d’una seixantena durant els caps de setmana.

La cuinera d’Altafulla no podrà presentar-se a la nova edició del certamen, però des de l’organització ja li han transmès el seu interès perquè en sigui partícip com a jurat.
Sara Nicolás, cuinera del restaurant Voramar d'Altafulla
Sara Nicolás, cuinera del restaurant Voramar d'Altafulla
Sara Nicolás, cuinera del restaurant Voramar d'Altafulla
Social
Et recomanem
XLII Festa de l'Olla
11 de maig a les 13:30h al parc del Comunidor
Tiquets: Estanc Pijuan, Forn Nogués, Of. de Turisme i Ajuntament
11è Memorial Dr. Manel Chiva: l'alimentació en la salut del cor
17 de maig a les 18:30h al gimnàs de l'escola La Portalada
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Casal Cultural La Violeta
Temporada de primavera: del 13 d'abril al 27 de juny
Programació i entrades a: www.casalvioleta.cat
Agenda d'activitats d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla