13 d'octubre del 2017
Segon cap de setmana de les Jornades Gastronòmiques de la Garrofa d’Altafulla
Una desena de restaurants del municipi inclouen a les seves cartes aquest producte, amb menús que van dels 20 als 33 euros
Les Jornades Gastronòmiques de la Garrofa d’Altafulla encaren el segon cap de setmana de la seva segona edició. Des de la passada tardor, la regidoria de Comerç i Consum de l’Ajuntament d’Altafulla, encapçalada per l’edil Jaume Sànchez, va decidir apostar per aquest producte típic del municipi com a fil conductor que diferenciés la mostra de la resta de propostes que s’ofereixen al territori.
Enguany hi prenen part una desena de restaurants del municipi: Gastrobar 13-21 Altafulla Mar Hotel, Les Bruixes, Voramar Cal Vitali, Bruixes de Burriac de l’Hotel Gran Claustre, Marítim Beach Club, La Toque, Costa Dorada, El Mercadet, Lola Bistro, i l’Hotel Yola - Restaurant El Tiberi.
Entre els seus menús, que oscil·len entre els 20 i els 33 euros, es poden trobar canalons, arròs, carbassons farcits, pollastre, estofat, galetes, pastissets, panacota, coca, o bombons, i moltes altres propostes, totes prenent com a base la garrofa.
Durant aquesta segona edició de la iniciativa, els comensals també podran participar en un concurs de fotografia 2.0. D’entre totes les imatges que es publiquin a Facebook, Twitter i Instagram amb l’etiqueta #garrofa2017, se n’escolliran les tres millors, que seran obsequiades amb un àpat per a dues persones en un dels restaurants participants.
El dinar o sopar tindrà validesa fins al 31 de desembre d’aquest mateix any. Les persones premiades es donaran a conèixer el 7 de novembre al portal web de l’Ajuntament d’Altafulla, www.altafulla.cat.
Jaume Sànchez, regidor de Comerç i Consum