Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
07 d'agost del 2020
Segon concert del Festival Internacional de Música d'Altafulla, aquest divendres, amb totes les entrades exhaurides
El FIM torna aquest vespre a la plaça de l'Església amb 'Les quatre estacions' de Vivaldi, amb l'Orquestra Camerata Música Viva i els solistes Claudi Arimany, Matteo Marzaro i Eduard Sánchez
La 33a edició del FIM d'Altafulla encara una nova sessió de música clàssica i de cambra amb una proposta d'allò més atractiva aquest divendres al vespre, com sempre a les 22h. Amb Matteo Marzaro al violí i Claudi Arimany i Eduard Sánchez a la flauta, s'oferirà un concert basat en 'Les quatre estacions', de Vivaldi. L'Orquestra Camerata Música Viva acompanyarà aquests solistes per completar una composició dalt de l'escenari que omplirà l'auditori a l'aire lliure de la plaça de l'Església d'Altafulla.

I és que les entrades per a aquest concert ja fa alguns dies que estan exhaurides, cosa que demostra l'expectació per aquest concert i les ganes de música i de cultura a casa nostra.

Una cultura que, des de l'Ajuntament, es vetlla per a què sigui segura per tothom, amb l'aplicació de les mesures de prevenció per la pandèmia, que estan establertes per les autoritats sanitàries. Mesures com la distància entre localitats, la presa de la temperatura, la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i l'ús de la mascareta.
La regidora de Cultura, Gemma Maymó afirma que des de l'organització del FIM es garanteix la seguretat en l'espai de concerts.

Si bé per al concert d'aquest divendres ja no queden entrades a la venda, sí que encara hi ha la possibilitat d'adquirir-ne per als següents. Tant per via telemàtica als webs altafulla.cat i fimaltafulla.cat. També de manera presencial a l'Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, a les pantalles de l'infotactile i una hora abans de cada concert a la taquilla, en cas que encara n'hi hagi de disponibles.
Gemma Maymó, regidora de Cultura d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla