Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
14 de març del 2024
Surt a licitació la renovació del paviment de la pista d’atletisme de Torredembarra
La regidora d’Esports ha anunciat que amb aquesta intervenció l’espai podrà acollir competicions de nivell superior a les actuals
Les obres de renovació del paviment sintètic de la pista d’atletisme municipal de Torredembarra han sortit a licitació per un import de 387.822,19 euros (amb l’IVA inclòs) i un termini d’execució de deu setmanes. El termini resta obert fins al 5 d’abril, i el projecte també contempla la millora de les zones de llançament.

Tot plegat permetrà dur a terme en aquest espai competicions de nivell superior a les actuals, ha explicat la regidora d’Esports, Berta Castells. I és que actualment, la pista d’atletisme està formada per una anella de quatre carrers i una recta principal de sis, amb un paviment bicapa que es troba en molt mal estat degut a l’ús continu, el pas del temps i l’acció dels raigs ultraviolats que en provoquen la decoloració.

L’actuació sobre la pista d’atletisme forma part de les importants millores que està vivint la Zona Esportiva Municipal (ZEM) de la Torre. Cal tenir present que el 19 de febrer es van iniciar les obres de cobriment i climatització de la nova piscina per un import de 2,4 MEUR i un termini d’execució de 41 setmanes. Així mateix, a principis de febrer, es va finalitzar la reforma dels vestidors de la piscina vella i el tennis, per un import de 300.000 euros.

Una altra actuació molt destacada realitzada fa uns mesos va ser la renovació de la gespa artificial del camp de futbol municipal, amb un pressupost de 360.500 euros. Per cert, que aquesta nova catifa verda compta amb un certificat sobre petjada ambiental que garanteix una emissió de CO2 neutra en la seva producció i és la primera que s’instal·la a la península.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla