Notícies
Foto: Arxiu
16 de juliol del 2021
Surten a la venda les entrades per a l’espectacle familiar del 29 de juliol
Els superherois amb Pop per Xics amenitzaran la tarda del pròxim dijous a la plaça de l’Església
Ja es poden adquirir les entrades per poder assistir a l’espectacle familiar que l’Ajuntament d’Altafulla ha programat per al pròxim dijous 29 de juliol. Es tracta dels Superherois i la seva proposta Pop per Xics, un espectacle que conjuga música amb teatre, circ i bones dosis d’humor, de bon humor.
Aquest espectacle forma part de la programació que l’Ajuntament d’Altafulla ha creat amb diferents activitats destinades a cobrir aquest temps de vacances per a grans i petits.
Una altra d’aquestes activitats tindrà lloc uns dies abans, aquest mateix dilluns. Es tracta del cinema a la fresca que es muntarà a la plaça del Pou.

Una sessió per la que no caldrà agafar entrada prèvia sinó que s’hi anirà accedint, amb aforament limitat i localitats de seients. El regidor de Festes, Àlex Cañas, ha destacat que aquesta opció es pren després que s’hagin celebrat alguns actes amb reserva prèvia i entrades esgotades i després hi hagi hagut gent que no ha assistit a l’esdeveniment. El que es busca és que l’espai s’ocupi.

Cañas també ha assegurat que els últims canvis en les mesures de prevenció i seguretat davant la Covid no afectaran l’organització d’aquestes activitats que ja estan pensades en consonància amb aquestes restriccions. L’accés, tant a aquest primer acte del cinema com, de fet, a tots els que estan previstos aquests dies serà imprescindible fer-lo amb mascareta. I serà també el cas de l’espectacle infantil del dia 29 de juliol, “Els Superherois amb Pop per Xics”.
Àlex Cañas, regidor de Festes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla