Notícies
15 de febrer del 2016
Tècnics i Policia Local defineixen les fases i el pla d’afectacions de les obres de millora de la xarxa d’aigües pluvials al Barri Marítim
L’Ajuntament ha convocat aquest dijous els veïns de Via Augusta i de Via Hercúlia, i els propietaris dels càmpings Don Quijote i Santa Eulàlia
Tècnics municipals, tècnics de l’empresa constructora, i la Policia Local es reuniran aquest dimecres per avaluar els estudis que s’han realitzat aquests darrers dies en la xarxa d’aigües pluvials del carrer Via Augusta d’Altafulla. Els responsables ja es van trobar ara fa tot just una setmana per valorar in situ les necessitats del projecte. Segons ha explicat la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, als micròfons d’aquesta casa, “un cop es defineixi el Pla d’Etapes i el Pla d’Afectacions en el Trànsit, es donarà a conèixer als veïns les fases d’actuació en el vial”. L’Ajuntament ha convocat els veïns del carrer Via Augusta i els del carrer Via Hercúlia, i els propietaris dels càmpings Don Quijote i Santa Eulàlia aquest dijous 18 de febrer. Concretament, l’actuació se centra en el tram de la rotonda annexa a aquests càmpings. El projecte ja ha estat licitat i adjudicat a una empresa del municipi.

L’objectiu d’aquesta primera fase d’actuació és evitar els problemes d’inundacions que sempre pateix aquesta zona del Barri Marítim en èpoques de pluja. Segons ha avançat la regidora, els treballs consistiran en elevar el paviment i en excavar per sota del mateix, de tal manera que hi quedi un espai lliure que permeti acumular l’aigua per sota de la calçada, i no deixi impracticable el que esdevé una de les entrades al municipi”. L’actuació, més enllà de millorar la xarxa general d’aquestes aigües, també preveu una millora del vial fins la rotonda del Puntet.

Marisa Méndez-Vigo ha explicat que els treballs no s’inclouen dins del projecte de remodelació del carrer Via Augusta. De fet, ha aclarit que es finançaran amb una subvenció que se’ls va atorgar ara fa quatre anys.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla