Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
05 d'abril del 2024
Torredembarra celebrarà el 2n Motorshow el 7 d’abril amb 320 vehicles en exhibició
L’objectiu de l’esdeveniment “és ser un punt de trobada per a tots els amants del motor, siguin experimentats o només sentin curiositat per aquest món”
Tot a punt per al 2n Motorshow Torredembarra. 320 vehicles entre cotxes (clàssics, esportius o superesportius) i motos es podran veure en exposició aquest diumenge, 7 d’abril, entre les 8h a les 17h, a l’aparcament de Mañé i Flaquer.

L’objectiu d’aquest esdeveniment “és ser un punt de trobada per a tots els amants del motor, siguin experimentats o només sentin curiositat per aquest món”, segons asseguren des del consistori. A la vegada, “també oferir-lo -lo al públic familiar i als infants que tindran activitats dirigides a ell”.

La novetat d’enguany és l’ampliació del certamen a l'aparcament de Mañé i Flaquer, l'avinguda de Sant Jordi, el carrer de la Begònia i el carrer de la Riera de Gaià. El motiu és que també hi ha novetats quant a les activitats: una pista de Drif Kart en què es podrà circular amb cotxes elèctrics; una zona de Show Stunt en què el pilot de motos Emilio Zamora farà un espectacle acrobàtic; un concurs de tubs d'escapament: i dues pistes RC amb cotxes de ràdio control per a tot el públic.

D'altra banda, també hi haurà quinze paradetes amb productes relacionats amb el món del motor, dos food trucks, un inflable per als més petits i un convidat especial, George Smith Good, expert en cotxes amb milers de seguidors a les xarxes socials.

L'esdeveniment l'organitza l'Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Turisme i Comerç amb la col•laboració i direcció tècnica de MotorShow Torredembarra i Protecció Civil de Torredembarra.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla