Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra (Anna F.)
17 d'agost del 2021
Torredembarra celebrarà la Festa Major de Santa Rosalia amb activitats amb aforament limitat i reserva prèvia
El Seguici Festiu serà protagonista, si bé sense cercaviles, i un dels plats forts és el concert d’Oques Grasses el 4 de setembre a la ZEM
L’Ajuntament de Torredembarra ha presentat aquest dilluns el programa d’actes de la Festa Major de Santa Rosalia, que es durà a terme del 26 d’agost al 5 de setembre. Des de la regidoria de festes, encapçalada per Raúl García, s’ha dissenyat una programació limitada i adaptada a l’actual situació de la Covid-19. Les activitats seran amb aforament limitat i reserva prèvia, i no hi haurà ni cercaviles del Seguici Festiu ni revetlles.

Durant la presentació, l’edil ha explicat que l’organització és conscient que continua tractant-se d’un programa diferent, però que manté l’esperit festiu i amb la bona experiència dels actes culturals celebrats la darrera festa del Quadre de Santa Rosalia i també l’any passat. Raúl García també ha tingut paraules d’agraïment per les entitats que formen part de la Comissió de Protocol del seguici festiu pel treball realitzat en l’adaptació del programa de Santa Rosalia als requeriments de la pandèmia.

Per la seva part, la regidora de Cultura, Núria Batet, ha destacat l’exposició que es podrà visitar a la Sala Lluís d’Icart, “Els programes de Santa Rosalia 1910-2020”. La presentació del catàleg de l’exposició a càrrec de qui l’ha comissariat, David Morlà Gómez i Joaquim Nolla Aguilà, serà el primer acte de la festa d’enguany, el 26 d’agost.

A partir d’aquest dimecres, restarà obert el termini per dur a terme la reserva prèvia per assistir a tot un seguit d’actes gratuïts, però amb aforament limitat. També serà el dia que es posaran a la venda les entrades per als concerts programats. Cal ressaltar que els principals escenaris seran l’aparcament de Mañé i Flaquer, la plaça del Castell i també la Zona Esportiva Municipal, on actuarà un dels plats forts del programa, Oques Grasses, el 4 de setembre a les 23h.

Per consultar la programació sencera de la Festa Major de Santa Rosalia i fer la reserva prèvia dels actes que ho requereixin, cal visitar la pàgina web www.torredembarra.cat.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla