Notícies
29 de gener del 2015
Torredembarra, Creixell, i Roda de Berà es promocionen un any més a la Fira Internacional de Turisme FITUR
El ple d’Altafulla debatrà aquest dissabte l’acord de participació conjunta i coordinada a fires promogudes per l’Agència Catalana de Turisme
La Diputació de Tarragona promou aquests dies els principals atractius turístics de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre a la 35a Fira Internacional de Turisme, FITUR, un dels aparadors mundials més importants del sector, que se celebra del 28 de gener d l'1 de febrer, a Madrid. Els espais dedicats a la Costa Daurada i a les Terres de l’Ebre s’integren dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme.

La delegació tarragonina està encapçalada pel president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, a qui l'acompanyen diversos representants dels municipis i organismes participants a la fira.

La participació a Fitur és una de les accions de promoció conjunta emmarcades en el Conveni Còrner, que s'ha renovat recentment amb més participació que mai. Entre els que hi són presents, al Baix Gaià en destaquen l’Ajuntament de Creixell, l’Ajuntament de Roda de Berà, i el Patronat Municipal de Turisme de Torredembarra.

Altafulla enguany no hi ha tornat a prendre part. Precisament en la sessió plenària ordinària de l’Ajuntament d’aquest dissabte al matí, però, un dels punts de l’ordre del dia serà l’acord de participació conjunta i coordinada a fires internacionals, nacionals, i estatals promogudes per l’Agència Catalana de Turisme.

En total, 27 organismes locals vinculats al turisme de les comarques de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre participen enguany a Fitur, en la segona fira turística més important del món. En aquesta edició del certamen, enguany comptarà amb 9.107 empreses expositores de 165 països i territoris diferents. S'espera l'assistència de prop de 200.000 visitants de tot el món.
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla