Notícies
20 d'agost del 2015
Torredembarra es prepara per la Festa Major de Santa Rosalia
Els actes començaran el proper 28 d’agost i es prolongaran fins el dia 6 de setembre
Torredembarra compta les hores per donar el tret de sortida a la seva Festa Major. Santa Rosalia s’apropa i divendres vinent, 28 d’agost, tindran lloc els primers actes de la festivitat, que enguany ve fortament marcada per actes culturals, musicals i tradicionals.

La nit de divendres, els Nois de la Torre llegiran el pregó al Pati del Castell, i després organitzaran un assaig a la plaça de la vila, obert a tothom. L’esdeveniment més destacable del cap de setmana, no obstant, se sentirà a l’aparcament de Mañé i Flaquer, i serà una edició més de les ‘Barrakes’. Enguany, els punts forts són Rapsusklei, divendres, i Bongo Botrako, dissabte 29. L’entrada a totes les actuacions és gratuïta.

Cada dia estarà format per actes ben diversos com Correbars, campionats d’escacs o cercaviles, i serviran de pròleg fins arribar al dia gran, el 4 de setembre. A les vuit del matí sonaran les Matinades pels carrers de la vila, i encetaran un matí de caire religiós marcat per l’anada i la sortida a ofici, les ofrenes florals i una eucaristia solemne. A la tarda, la religió dóna pas a la música i els balls, i també seran protagonistes la carretillada dels Diables torrencs i els focs artificials.

L’endemà, com cada 5 de setembre, serà el torn de Sant Adrià, copatró de la Torre, i diumenge 6 acaben les festes amb unes altres matinades amb els Grallers de Torredembarra, una diada castellera amb els amfitrions, els Nois de la Torre, acompanyats pels Xiquets de Tarragona i els Nens del Vendrell, el tradicional Joc del Quinto i actuacions musicals, ja a la nit, al Bar La Traviesa.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla