Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
10 de juliol del 2024
Torredembarra ja té platja per a gossos
S'ha elaborat una normativa d'ús per garantir la seguretat i el benestar dels usuaris
La platja per a gossos de Torredembarra ha obert aquest dimarts les seves instal·lacions, de 2.000 m2, ubicades a la platja de Barri Marítim, davant de la plaça de les Remendadores, al costat de Cal Bofill. Aquest espai està equipat amb una tanca perimetral, cartelleria informativa, una font i una dutxa per a gossos. La inversió que ha destinat l'Ajuntament per fer-la realitat ha sigut de 15.500 euros.

L'alcalde Vale Pino ha explicat en unes declaracions recollides per Ona la Torre, que una de les fites d'aquest mandat era la creació de la regidoria de Benestar Animal i la platja per a gossos, objectius que ja s'han aconseguit. També ha exposat que aquesta nova platja representa un espai de lleure per als animals de companyia, i també un pas endavant en l'aposta per la protecció i el benestar animal.

En aquest sentit, ha assenyalat que es continuaran implementant polítiques de protecció dels animals, tal com recull la nova normativa estatal i ha posat especial èmfasi en el fet que "l'increment de drets, en aquest cas per als animals, mai va en detriment de ningú".
Per la seva part, la regidora de Benestar Animal, Angie Muñoz, ha explicat, que s'ha elaborat una normativa d'ús per garantir la seguretat i el benestar de tots els usuaris. Sobre aquest aspecte, ha ressaltat que els gossos que facin ús de la platja han de complir uns requisits com ara estar xipats, censats i vacunats.

Per assegurar que es compleixen aquestes mesures, es duran a terme controls periòdics i aleatoris. A més, en aquest espai, els gossos poden anar deslligats, excepte els gossos potencialment perillosos (GPP), que han de seguir anant lligats i amb morrió.
Vale Pino, alcalde de Torredembarra
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla