Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
30 d'abril del 2024
Torredembarra posa en marxa la consulta pública prèvia sobre el nou reglament d’ús dels horts socials de Cal Dània
L’objectiu de la modificació és adaptar el text legal a les necessitats actuals de la vila, i a la normativa vigent
L’Ajuntament de Torredembarra, a través de la regidoria de Sostenibilitat, ha posat en marxa una consulta pública prèvia sobre la modificació del reglament sobre l’ús dels horts socials i ecològics de Cal Dània. El termini de participació en aquest procés ha començat aquest dilluns 29 d’abril i clourà el 27 de maig.

L’objectiu de la modificació és adaptar el text legal a les necessitats actuals de Torredembarra i a la normativa vigent. Concretament, actualitzar i agilitzar el sistema d’ocupació dels horts que queden lliures amb la llista d’espera per evitar que en quedin de buits durant un llarg espai de temps i no demorar l’espera de les persones interessades.

QUÈ FER PER PARTICIPAR?

1. Consultar l’actual Reglament sobre l’ús dels horts socials i ecològics de Cal Dania al Portal de Transparència en aquest enllaç

2. Enviar les aportacions per incorporar a la modificació del reglament per correu electrònic a sostenibilitat@torredembarra.cat

3. Termini per participar: del 29 d’abril al 27 maig de 2024.

El procés que ara s’obre és el període de consulta pública prèvia que determina la llei. Les aportacions de la ciutadania s’estudiaran a la Comissió d’Estudi de modificació del reglament sobre l’ús dels horts socials i ecològics de Torredembarra. Posteriorment, la proposta d’ordenança es portarà a aprovació al ple de l’Ajuntament i, una vegada aprovada, estarà en exposició pública, període en el qual es podran presentar al·legacions.
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla